Top

Teambuilding Tweehek

Vanaf € 25,- p.p.

Arrangement: Teambuilding Tweehek

Dit unieke arrangement staat in het teken van teambuilding, behendigheid, creativiteit, competitie, samenwerken en vooral veel fun!
Het programma bestaat uit de drie onderdelen: Schapendrijven, Outdoor-lasergamen en Vlottenbouwen.
De groep wordt op uitdagende wijze gemotiveerd om goed samen te werken…..want bij elke activiteit krijgt de groep een specifieke groepsopdracht die voltooid moet worden.
Alleen door samen te overleggen, goed naar elkaar te luisteren en communiceren bereik je het uiteindelijke doel.

Schapendrijven

Bij teamopdracht schapendrijven is het de bedoeling om een kleine kudde Drentse Heideschapen door een parcours heen te loodsen. Het uiteindelijke doel is om de kudde schapen zo snel en efficiënt mogelijk door het parcours te loodsen. De groep met de snelste tijd wint dit onderdeel. Als de schapen niet precies door alle obstakels lopen krijgt de groep straftijd. Aan het begin van de opdracht wordt verteld hoe je de kudde schapen zo snel en makkelijk mogelijk door het parcours heen krijgt. Dit bereikt de groep alleen door goed samen te werken. Als er namelijk niet goed gecommuniceerd wordt is de opdracht onmogelijk te behalen. Als de groep op de juiste manier samenwerkt is de opdracht zonder moeite te behalen. Schapendrijven is niet alleen erg leerzaam, maar is ook nog eens ontzettend leuk om te doen!

Outdoor-lasergamen

Naast het feit dat Outdoor-lasergamen ontzettend gaaf is om te doen, is het ook de ideale activiteit om in groepsverband samen te werken. Tijdens het arrangement Teambuilding Tweehek krijgen alle deelnemers een extra opdracht mee, die in het teken staat van samen werken. De opdracht is zo bedacht dat deze alleen te behalen is door goed samen te werken. Een super leuke activiteit voor jong en oud, waarbij je je groep een heel stuk beter leert kennen.

Vlotten bouwen

Bij vlotten bouwen zijn er twee belangrijke doelen voor de groep.
1. Bouw samen met je groep een degelijk vlot die waardig genoeg is om de gehele groep droog te vervoeren over het water.
2. Bewijs in een vlotten race dat je samen met je groep de snelste tijd neer kunt zetten. Uiteraard lukt dat alleen wanneer de groep op elkaar afgestemd is en goed samen weet te werken.

Belangrijkste kerndoelen:

Maak samen plezier en geniet!
Durf fouten te maken.
Zeg: Ja, en…. (Het idee van een ander accepteren en daar iets aan toevoegen.)