Top

Over ons

Al sinds 1972 wordt Tweehek-Recreatie V.O.F. gerund door de familie Oosterveld en heten wij groepen een hartelijk welkom op ons schitterende familiebedrijf. Door de jaren heen is het bedrijf flink gegroeid, waardoor het bedrijf naast de groepsaccommodaties Tweehek te Westdorp en Lentehof te Borger ook het Touringcar bedrijf Tweehek-Tours en zomerkamp-organisatie Jeugdvakanties Nederland omvat.

Groepsaccommodatie Tweehek-Recreatie

Sinds 1972 is ons motto “Veelzijdigheid in gastvrijheid” geweest.
Wij proberen alle groepen die bij ons komen een ongeëvenaarde ervaring te geven.

Onze groepsaccommodaties staan op een toplocatie in het UNESCO werelderfgoed Geopark de Hondsrug. Hierdoor zijn er in de omgeving van onze groepsaccommodaties verschillende bosmeertjes, uitgestrekte staatsbossen en heidevelden.

ALL-IN

Door onze unieke bedrijfsvoering kunnen wij onze groepen een ALL-IN concept aanbieden. Zo kunnen wij namelijk het vervoer, het verblijf, de maaltijden, de outdoor activiteiten en dag-uitjes organiseren.
Hierdoor zijn wij in staat om scholen, verenigingen en families compleet te ontzorgen in het organiseren van het verblijf.
Kiezen groepen er voor om alles zelfstandig te regelen dan is dat bij ons ook geen enkel probleem. We adviseren jullie graag indien nodig.

Geschiedenis van Tweehek-Recreatie

In 1972 opende kampeerboerderij Tweehek haar deuren en zijn Hendrik en Martje Oosterveld begonnen met het ontvangen van verschillende soorten groepen en met het organiseren van zomerkampen. Met behulp van hun acht kinderen hebben zij tien jaar lang de groepsaccommodaties en de zomerkampen gerund.

In 1983 hebben Jan en Alie Oosterveld groepsaccommodatie Tweehek overgenomen.

In 2008 heeft Tweehek-Recreatie groepsaccommodatie de Lentehof in Borger overgenomen. In datzelfde jaar is Henri in Tweehek-Recreatie v.o.f. als firmant opgenomen. Hij beheert nu de groepsaccommodatie Tweehek, terwijl Jan en Alie het beheer over groepsaccommodatie Lentehof voeren.

In 2016 is er naast de groepsaccommodatie en de zomerkampen een nieuw touringcarbedrijf Tweehek-Tours opgezet. Door de crisis hebben veel scholen en verenigingen helaas te maken gehad met grote bezuinigingen. Om hier op in te spelen is het touringcarbedrijf Tweehek Tours opgezet waarmee wij voordelig groepen uit heel Nederland naar onze groepsaccommodaties kunnen halen. Ook zijn groepen die bij ons overnachten nu flexibeler in hun activiteitenprogramma’s. Een dagtocht naar bijvoorbeeld Wildlands, Kamp Westerbork, het Drents Museum en het Gevangenismuseum is nu eenvoudig te realiseren.
In de afgelopen twee jaar hebben we daardoor naar aller tevredenheid al vele scholen, verenigingen en families op kunnen halen met onze touringcar.

Ook in de toekomst wordt er hard gewerkt aan Tweehek-Recreatie. Wij doen er alles aan om onze gasten een zo aangenaam en compleet mogelijk verblijf te bieden.

Henri Oosterveld en Monique Doorten heten u graag van harte welkom!